Matsal

Vår bistro rymmer 36 platser och har ett stort fönsterparti ut mot hamnen och havet. Om vädret tillåter erbjuder vi även en uteservering med inramad av rosor, buxbom och lavendel.

På Hamngården får du vällagad mat med fokus på råvaror från Österlens skafferi men även med inspiration från Medelhavet. Vi har en liten meny som vi byter ofta, men vi erbjuder alltid fisk, kött och vegetariska alternativ och all vår mat är lagad med omsorg och kärlek.

Till maten erbjuder vi väl utvalda viner, olika öl och alkoholfria alternativ som äppelmust och cider från lokala producenter.

Öppettider - Vi öppnar vår bistro runt påsk varje år och håller öppet en bra bit in på hösten. Under högsäsong har vi öppet minst fem dagar i veckan och under vår och höst har vi öppet under helger (med några undantag).

För information om våra öppettider, vänligen kontakta oss eller kika på Facebook, Bobergs på Hamngården.

Vinlista

Meny

 
IMG_0025.jpg

Mat

I vår bistro serverar vi mat lagad med omsorg och kärlek, inget fancy eller komplicerat, men alltid vällagad och god mat. Vår meny tar sin utgångspunkt i vad vi kan hitta lokalt, men inspireras även av det sydeuropeiska köket. Om du stannar över natten serverar vi varje morgon en smakrik frukost med lokal prägel. Vi vill att våra du ska njuta i lugn och ro och därför serverar vi frukost vid bordet.

 
IMG_5426.jpg

Dryck

Vi gillar vin, öl och spännande alkoholfria alternativ. Hamngården har ingen fet vinlista som spänner över hela världen, men vårt utbud av dryck har vi valt med stor omsorg. Oavsett om det handlar om våra viner på glas, en spännande öl eller en äppelmust från Österlen