Matsal

Vi öppnar bistron runt påsk varje år. Under lågsäsong har vi servering kvällstid under helger fram till mitten av juni. Under högsäsong (19 juni till 19 augusti) utökar serveringen till 5 dagar i veckan och har då öppet från lunch till sen kväll.

Vi har ett genuint mat- och vinintresse. Vår ambition är att erbjuda vällagad mat med fina råvaror från Österlens skafferi men också från länderna kring Medelhavet. Vi erbjuder öl, vin och alkoholfria alternativ som äppelmust från lokala producenter.

Vänligen kontakta oss för information om aktuell meny.

Vinlista

 
IMG_0087.jpg

Mat

Våra nattgäster serveras frukost med lokal prägel. Under högsäsong håller vi öppet för både lunch och middag från onsdag - söndag. Vi plockar godbitar från Österlen och inspireras gärna av det sydeuropeiska köket. Inget fancy eller komplicerat, men alltid med omsorg och kärlek.

 
IMG_0684.jpg

Dryck

Vi gillar vin, öl och spännande alkoholfria alternativ. Vi erbjuder ett  utbud av dryck som vi valt med stor omsorg. Det kan vara en spännande öl eller en äppelmust från Österlen och vi har alltid flera viner som serveras på glas.