Matsal

Vi öppnar bistron den 29 mars och serverar mat och dryck under hela helgen. Efter påsk fortsätter vi med servering under helger fram till sommaren då vi utökar serveringen till minst 5 dagar i veckan.

Vi har ett genuint mat- och vinintresse. Vår ambition är att erbjuda vällagad mat med fina råvaror från Österlens skafferi men också från länderna kring Medelhavet. Vi erbjuder öl, vin och alkoholfria alternativ som äppelmust från lokala producenter.

Aktuell meny

 
IMG_0087.jpg

Mat

Våra nattgäster serveras frukost med lokal prägel. Under säsong håller vi bistron öppen från tidig eftermiddag. Vi plockar godbitar från Österlen och inspireras gärna av det sydeuropeiska köket. Inget fancy eller komplicerat, men alltid med omsorg och kärlek.

 
IMG_0684.jpg

Dryck

Vi gillar vin, öl och spännande alkoholfria alternativ. Vi erbjuder ett mindre urval som är valt med stor omsorg oavsett om det är en äppelmust från Österlen eller husets vita vin.