Matsal

Vi öppnar vår bistro påsken 2017 och kommer att erbjuda lunch och fika till alla som besöker Österlen för Konstrundan. Efter påsk fortsätter vi med servering i liten skala under helger, men kommer över tid att utveckla vårt koncept kring mat & dryck.

Vi har ett genuint mat- och vinintresse. Vår ambition är att erbjuda vällagad mat med fina råvaror från Österlens skafferi men också från länderna kring Medelhavet. Vi erbjuder öl, vin och alkoholfria alternativ som äppelmust från lokala producenter.

 
IMG_0087.jpg

Mat

Våra nattgäster serveras frukost med lokal prägel. Under säsong håller vi bistron öppen från tidig eftermiddag. Vi plockar godbitar från Österlen och inspireras gärna av det sydeuropeiska köket. Inget fancy eller komplicerat, men alltid med omsorg och kärlek.

 
IMG_0684.jpg

Dryck

Vi gillar vin, öl och spännande alkoholfria alternativ. Vi erbjuder ett mindre urval som är valt med stor omsorg oavsett om det är en äppelmust från Österlen eller husets vita vin.