rum & Frukost

Alla våra rum har vitputsade väggar, synliga takbjälkar, egen dusch och toalett samt TV och wifi. I priset för våra rum ingår frukost. Nedan finner du en mer detaljerad beskrivning av våra 8 rum.

 
 

RUM 1 – Dubbelrum mot innergården

Rummet ligger på nedre botten (ca 16 m2) har putsade vita väggar och är inrett i varma gröna färger med fönster mot innergården. Rummet har två sängar om 90 cm, litet bord med två stolar, TV samt helkaklat badrum med dusch.

Pris: 1190 kr per natt inkl. frukost. 

RUM 2 – Dubbelrum med utsikt mot framsida & hamn

Vilsamt och ljust dubbelrum på nedre botten (ca 16 m2). Rummet som har putsade vita väggar och går i mjuka pastelltoner i blått och har två sängar om 90 cm, två fåtöljer, TV samt helkaklat badrum med dusch.

Pris: 1290 kr per natt inkl. frukost.

RUM 3 – Lägenhet med utsikt mot hav och balkong i solnedgång!

Vår lägenhet (ca 38 m2) ligger på andra våningen med fönster i tre väderstreck med bl.a. utsikt mot havet och har egen balkong med kvällssol i västerläge. Lägenheten, nås via utvändig trappa från baksidan av huset och har stort sovrum, litet pentry, matplats för fyra personer samt helkaklat badrum med dusch. I sovrummet finns två sängar om 90 cm samt möjlighet till två extrabäddar.

Pris: 1590 kr per natt inkl. frukost.

RUM 4 – Dubbelrum med utsikt mot hamn & hav

Rymligt och ljust dubbelrum på nedre botten (ca 20 m2) med utsikt mot hamn och hav. En gång i tiden var detta byns fiskaffär där färsk fisk såldes till ortsborna. Rummet har egen ingång från framsidan och har putsade vita väggar, med detaljer i grönt och korall med och två sängar om 90 cm. Rummet har TV, helkaklat badrum med dusch samt två fåtöljer som kan fungera som extrabädd. Rummet är vårt ”hundrum” och Här går det bra att ta med sin älskade hund.

Pris: 1290 kr per natt inkl. frukost.

RUM 5 – Dubbelrum med utsikt mot framsida & byN

Ett rymligt och ljust dubbelrum på nedre botten (ca 20 m2) med utsikt mot vår framsida och byn. Rummet har putsade vita väggar och är inrett med mjuka gröna färger med och två sängar om 90 cm, ett bord och två stolar, TV samt helkaklat badrum med dusch. Rummet är i viss utsträckning handikappanpassat.

Pris: 1290 kr per natt inkl. frukost. 

RUM 6 – Dubbelrum med utsikt över byn

Ett vilsamt och ljust dubbelrum på andra våningen (ca 16 m2). Rummet har putsade vita väggar, snedtak och går i mjuka pastelltoner i blått. Rummet har två sängar om 90 cm, två fåtöljer, TV samt helkaklat badrum med dusch. Du når rummet via en spiraltrappa.

Pris: 1290 kr per natt inkl. frukost.

RUM 7 – Dubbelrum med balkong mot hamn & hav

Rymligt dubbelrum på andra våningen (ca 20 m2) med balkong mot hamn och hav. Rummet har putsade vita väggar, snedtak och går i varma blå toner. Rummet har två sängar om 90 cm, skrivbord med stol, TV samt helkaklat badrum med dusch. Du når rummet via en spiraltrappa.

Pris: 1490 kr per natt inkl. frukost.

RUM 8 – Dubbelrum med balkong mot hamn & hav

Rymligt dubbelrum på andra våningen (ca 20 m2) med balkong mot hamn och hav. Rummet har putsade vita väggar, snedtak och går i varma gula och bruna färger. Rummet har två sängar om 90 cm, skrivbord med stol, TV samt en fåtölj som kan fungera som extrabädd. Privat helkaklat badrum med dusch ligger i direkt anslutning till rummet  (precis utanför dörren och utan åtkomst för andra gäster). Du når rummet via en trappa.

Pris: 1490 kr per natt inkl. frukost.

Enkelrum & Extrasäng

Enkelrum kan erbjudas till ovanstående priser minus 150 kr/natt. Extrasäng kan erbjudas i vissa rum för en extra kostnad på 300 kr/natt. Barn upp till 2 år sover i föräldrars säng utan extra kostnad.

 
 
 

Boka rum

 
 
 

BETALNING OCH AVBOKNING

Vi inhämtar namn, e-post och mobilnummer som säkerhet för er bokning.

Avbokning kan ske upp till sju (7) dagar före ankomst utan kostnad. Mellan sju (7) och två (2) dagar före ankomst debiteras 50 % av den totala kostnaden för bokningen och om avbokning sker senare än två (2) dagar före ankomst debiteras hela kostnaden.

Vid större bokningar/evenemang tillämpas förskottsbetalning. Vidare gäller särskilda avbokningsregler.