KONFERENS

Bobergs på Hamngården erbjuder skräddarsydda konferenspaket för styrelser och ledningsgrupper eller för arbetsgrupper på kick-off. Vi erbjuder en konferensmöjlighet där ni får Hamngården helt för er själva och vi skapar arrangemanget helt utifrån era önskemål. 

Vi har åtta bekväma dubbelrum som disponeras som enkel- eller dubbelrum. Med extrabäddar kan vi ta emot upp till 20 gäster. Samtliga rum på Hamngården har bekväma sängar, dusch/wc på rummet, TV och är inredda i vackra färger med matchande textilier. Som gäst har ni tillgång till hela huset, vår trädgård på baksidan och frukost äter ni i vår matsal eller när vädret tillåter på vår uteservering med havet ett stenkast bort.

Konfererar gör ni i närliggande och anpassade lokaler ett stenkast från oss. Är ni en liten grupp, då kan vi även duka upp till konferens i vår matsal. 

Frukost, lunch, fika och middag anpassar vi helt efter era önskemål. Vi hjälper även till med aktiviteter som vinprovning, musik, promenadtips eller varför inte en guidad vandring i närområdet med fokus på djur & natur.

Kontakta oss, så lämnar vi en offert. Använd formuläret nedan eller ring oss på 0414-221 25. OBS, vi kan tyvärr inte ta emot konferenssällskap under vår högsäsong från midsommar fram till skolorna börjar.

 
 
 
Hantering av personuppgifter *
Dina personuppgifter hanteras enbart i samband med kommunikation och genomförande av denna förfrågan och alltid i enlighet med vår Privacy Policy som du finner en länk till längst ner på sidan.