KONFERENS på hamngården

Skräddarsytt - precis som ni vill ha det!

Hos oss på Hamngården kan ni vara för er själva och arbeta ostört oavsett om det är en ny strategi som ska finslipas eller om ni vill ha lugn och ro för att svetsa samman ledningsgruppen.

Hamngården har åtta ombonade rum som kan disponeras som enkel- eller dubbelrum. Med extrabäddar kan vi ta emot upp till 20 gäster. Samtliga rum har bekväma sängar, dusch/wc på rummet, TV och är inredda i vackra färger med matchande textilier. Som gäst har ni tillgång till hela huset och såväl framsida som vår trädgård på baksidan. Frukost, lunch och middag äter ni i vår matsal eller när vädret tillåter på vår uteservering med hamnen och havet ett stenkast bort.

Vi riktar oss primärt till mindre grupper (8-16 pers.) som söker avskildhet och arbetsro men vi klarar arrangemang på upp till max 36 personer och ordnar i så fall boende på närliggande B&B.

Konfererar gör ni antingen hos oss i vår matsal alternativt ser vi till att ni får tillgång till externa konferenslokaler inom två minuters promenad. Allt utifrån era önskemål.

 

När är Brantevik som bäst?

Vi erbjuder konferenspaket under perioden 15 mars – 15 juni och efter den 15 augusti (fram tills vi stänger för säsongen i november). Brantevik har sin charm under alla årstider – oavsett om det är när fåglarna kvittrar i försommargrönskan eller i oktober när havet slår in över piren och ni avslutar dagen med en kopp kaffe vid vår öppna spis!

Välj själv när det passar att ta med styrelsen, ledningsgruppen eller arbetsgruppen på en kick-off eller konferens och få Hamngården för er själva med ett arrangemang anpassat helt efter era önskemål.

Om vädret tillåter dukar vi upp måltider och fika på vår uteservering och självklart styr vi menyn efter säsong. Vi tar gärna emot era önskemål när det gäller mat & vin.

Aktiviteter

 • Promenader - det finns fantastiskt fina promenadstråk längs med havet på det vi kallar för ”Grönet” strax söder om Brantevik.

 • Cyklar - fyra cyklar finns att låna på Hamngården om någon vill ge sig ut på en cykeltur.

 • Vinprovning - vi arrangerar gärna en vinprovning innan middag där ni med experthjälp får en guidning antingen genom ett vindistrikt eller en druvsort, allt utifrån era önskemål.

 • Vandring & Fågelskådning – Skåneleden passerar utanför dörren och vi hjälper gärna till med vandringar i närområdet med guide som inspirerat kan berätta om fåglar och fauna.

 • Golf – om ni vill pegga upp för en golfrunda i anslutning till er konferens, hjälper vi er med starttider på Österlens GK som erbjuder två av södra Sveriges vackraste golfbanor.

 • Boule – Brantevik har sannolikt Sveriges vackrast belägna boulebana. Klot finns att låna hos oss.

 • Segla med jakten Hoppet av Brantevik – vi kan hjälpa er att skräddarsy en seglats där ni får sätta segel, stå till rors eller bara njuta av hav och segling. Jakten var den typ av segelfartyg som inledde Branteviks glansperiod som sjöfartsmetropol.

  Pris

  Vi har inga fasta paketpriser då vi alltid skräddarsyr er konferens utifrån era önskemål. Vår ambition är att alltid erbjuda individuellt anpassade konferensupplägg till en rimlig kostnad, så tveka inte att be oss om en offert!

Kontakt

Kontakta oss, så berättar vi mer och lämnar gärna en offert. Ring oss på 0414-221 25 eller mejla till hamngarden@icloud.com.

Konferens på Hamngården.pdf

Varmt välkomna till Bobergs på Hamngården!

 
 
 
Hantering av personuppgifter *
Dina personuppgifter hanteras enbart i samband med kommunikation och genomförande av denna förfrågan och alltid i enlighet med vår Privacy Policy som du finner en länk till längst ner på sidan.