KONFERENS, BRÖLLOP ELLER FEST

Konferens

Bobergs på Hamngården erbjuder skräddarsydda konferenspaket under april – juni samt efter den 15 augusti (tills vi stänger för säsongen).

Ta med styrelsen, ledningsgruppen eller arbetsgruppen på en kick-off eller konferens där ni får Hamngården för er själva och ett arrangemang anpassat helt efter era önskemål. 

Vi har åtta bekväma dubbelrum som disponeras som enkel- eller dubbelrum. Med extrabäddar kan vi ta emot upp till 20 gäster. Samtliga rum på Hamngården har bekväma sängar, dusch/wc på rummet, TV och är inredda i vackra färger med matchande textilier. Som gäst har ni tillgång till hela huset, vår trädgård på baksidan och frukost äter ni i vår matsal eller när vädret tillåter på vår uteservering med havet ett stenkast bort.

Konfererar gör ni i närliggande och anpassade lokaler ett stenkast från oss. Är ni en liten grupp, då kan vi även duka upp till konferens i vår matsal. 

Frukost, lunch, fika och middag anpassar vi helt efter era önskemål. Vi hjälper även till med aktiviteter som vinprovning, musik, promenadtips eller varför inte en guidad vandring i närområdet med fokus på djur & natur.

Kontakta oss, så lämnar vi en offert utifrån era önskemål. Använd formuläret nedan eller ring oss på 0414-221 25.

Bröllop & Fest

I bröllopstankar? Vi hjälper gärna till med bröllop med upp till ca 40 gäster. Vi är flexibla och kan hjälpa till med det mesta och så som ni vill ha det. Hör av er, så diskuterar vi era önskemål och sedan återkommer vi med ett förslag.

Har ni bröllopet i annan lokal på Österlen? Många håller sina bröllop i större lokaler här på Österlen och då får vi glädjen att ta hand om tillresta gäster som boende, vilket är jättekul. Men vi kan även arrangera en ”pre-wedding” middag kvällen innan för alla tillresta gäster, vilket är ett uppskattat sätt att förlänga bröllopshelgen. Hör med oss, så berättar vi mer!   

Vi kan självklart även ordna födelsedagsfest, dop och släktkalas. Kort sagt, vi hjälper er med allt vi kan, så tveka inte att höra med oss!

Vill du veta mer? Använd formuläret nedan eller ring oss på 0414-221 25.

 
 
 
Hantering av personuppgifter *
Dina personuppgifter hanteras enbart i samband med kommunikation och genomförande av denna förfrågan och alltid i enlighet med vår Privacy Policy som du finner en länk till längst ner på sidan.