BRÖLLOP & FEST

I bröllopstankar eller känner du någon som fyller år som förtjänas att firas lite extra?

Vi hjälper gärna till med bröllop och festarrangemang upp till ca 40 gäster. Vi är flexibla och kan hjälpa till med det mesta precis så som ni vill ha det. Hör av er, så diskuterar vi era önskemål och sedan återkommer vi med ett förslag.

Har ni bröllopet i annan lokal på Österlen? Många håller sina bröllop i större lokaler här på Österlen och då får vi glädjen att ta hand om tillresta gäster som boende, vilket är jättekul. Något som är väldigt trevligt är att arrangera en ”pre-wedding” middag kvällen innan för alla tillresta gäster. Det är ett mycket uppskattat sätt att inleda bröllopshelgen. Hör med oss, så berättar vi mer!   

När det gäller andra festarrangemang så kan vi självklart ordna allt från födelsedagsfester till släktkalas eller dop. Kort sagt, vi hjälper er med allt vi kan, så tveka inte att höra med oss!

Vill du veta mer? Använd formuläret nedan eller ring oss på 0414-221 25.

 
 
 
Hantering av personuppgifter *
Dina personuppgifter hanteras enbart i samband med kommunikation och genomförande av denna förfrågan och alltid i enlighet med vår Privacy Policy som du finner en länk till längst ner på sidan.