Bobergs på Hamngården söker personal

2017 tog vi över Hamngården i Brantevik och har sedan dess kontinuerligt utvecklat vår vision om att göra Hamngården till en fantastisk plats med härliga rum, god frukost och god mat i en underbar miljö.

I månadsskiftet mars/april 2019 öppnar vi för vår tredje säsong och söker dig som vill vara med och utveckla Hamngården till att bli ännu bättre!

Är du intresserad av att vara med i ett härligt gäng och jobba med service till våra gäster, ta hand om frukost, städa eller ta ansvar som kökschef för vår Bistro?

Vi söker nu personal till säsongen 2019 inom alla delar av vår verksamhet – frukostpersonal, städ, reception, servis och kökschef/kock!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från den roll du är intresserad av och det är naturligtvis en stor fördel om du har jobbat inom hotell & restaurang. Det absolut viktigaste är dock att du är rätt person, har god samarbetsförmåga och är beredd att ta ansvar, så att våra gäster får den service vi vill ge dem.

Intresserad? Hör av dig genom ett samtal eller skicka ett mejl, så hittar vi en tid för att prata mer. Skicka gärna din CV till oss när du tar kontakt, så får vi lite mer information om vad du gjort sedan tidigare.

Vill du veta mer om Bobergs på Hamngården? Du hittar mer information på www.hamngarden.se eller ”Bobergs på Hamngården” på Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Telefon:
Hans Boberg, VD och ägare (070 – 992 77 12)

E-post:

hamngarden@icloud.com

Bobergs på Hamngården

Öppettider 2019

  • B&B: Öppnar den 1 april och har öppet fram till den 3november.

  • Bistro: Har öppet några helger under vårvintern, men öppnar sedan i mitten av april för att sedan ha öppet helger fram till slutet av maj. Därefter 5 dagar i veckan under hela sommaren.

Rum

Hamngården har 8 dubbelrum (med plats för max. 20 övernattande gäster). Samtliga rum har egen dusch och toalett. Vi serverar en personlig tallriksserverad frukost med mycket lokala produkter.

Bistro

Bistron serverar mat med fokus på lokala skånska producenter och influenser från medelhavet. Vi har totalt ca 36 platser i matsalen och ytterligare ca 25 platser på uteserveringen.

Vad tyckte våra gäster?

Vi får väldigt fina recensioner både på Facebook (4,8 av 5,0) och på www.booking.com (8,8 av 10) och en central del i våra fina recensioner är vår fantastiska personal, varav många kommer att arbeta hos oss även nästa år. Men vi vill vara fler som vill vara med och utveckla Hamngården!

Är du nyfiken?

Tveka inte att ringa eller skicka ett mejl!

Bobergs på Hamngården

Hamngården i Brantevik AB (556909-9087) Östersjögatan 94, 272 36 Brantevik +46-414-221 25 www.hamngarden.se